Известие

Collapse
No announcement yet.

Алфа 145-146, тема за общи приказки

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Данке много
    146 1.6TS CF1 '98

sigpic

Comment

• Здравейте колеги,
      интересува ме дали на 146-цата от подписа ми 1.9ЖТД мога да сложа кормилна рейка от Брава 1.6 или Фиат Купе 2.0 20в? Моета рейка е тази с малкото обороти на волана, мисля че се водеше 2.1. И ако сложа такава с нормален брой оботори на волана ще стане ли? и колата ще бъде ли по маневрена? извинявам ако нещо не съм попитал както трябва
      92' Alfa Romeo 33 1,4 boxer SW(66kW)-бивша
      95'Alfa Romeo 155 1,9TD(67kW)-бивша
      90'Alfa Romeo 33 1.7 16V boxer(97kW) -бивша
      00'Alfa Romeo 146 1.9JTD(77kW+)-настояща

Comment

• Първоначално публикувано от DJ Покажи съобщение
        Здравейте колеги,
        интересува ме дали на 146-цата от подписа ми 1.9ЖТД мога да сложа кормилна рейка от Брава 1.6 или Фиат Купе 2.0 20в? Моета рейка е тази с малкото обороти на волана, мисля че се водеше 2.1. И ако сложа такава с нормален брой оботори на волана ще стане ли? и колата ще бъде ли по маневрена? извинявам ако нещо не съм попитал както трябва
        не виждам причина да не стане. Но трябва добре да подбереш правилните накрайниците (външните) и да отидеш при добър стенд.

AR 145 2.0 16v Turbo 300+ whp powered by ICIDesign
        AR 155 2.0 16v SUPER
        Toyota Corolla 2014 S Premium
        Moskvich 2140

Comment

• Първоначално публикувано от Tonimir Покажи съобщение
          не виждам причина да не стане. Но трябва добре да подбереш правилните накрайниците (външните) и да отидеш при добър стенд.
          аз като цяло за донор предпочитам Фиат Купе поне има шанс рейката да е такава като моета с малкото обороти
          92' Alfa Romeo 33 1,4 boxer SW(66kW)-бивша
          95'Alfa Romeo 155 1,9TD(67kW)-бивша
          90'Alfa Romeo 33 1.7 16V boxer(97kW) -бивша
          00'Alfa Romeo 146 1.9JTD(77kW+)-настояща

Comment

• Здравеите имам проблем с скоростите трудно влиза 3-ра почти винаги хърка и иска двойно амбрииране.
            Някакви идей от какво може да е .
            Last edited by malkia_jiraf; d.m.y г., 13:40.

Comment

• Първоначално публикувано от malkia_jiraf Покажи съобщение
              Здравеите имам проблем с скоростите трудно влиза 3-ра почти винаги хърка и иска двойно амбрииране.
              Някакви идей от какво може да е .
              Най-вероятно синхронизатора си е заминал и за това ти хърка.
              Alfa Romeo 146 Junior EX/Alfa Romeo 146 Ti EX /Alfa Romeo 156 GTA EX/Alfa Romeo 147 GTA wannabe

Comment

• А това, че нехърка секи път

Comment

• Първоначално публикувано от malkia_jiraf Покажи съобщение
                  А това, че нехърка секи път
                  Еми ако превключваш по-бавно като я изчакваш може и да не изхуркат, но ако я вкараш малко по-бързо и хърка си е синхронизаторче
                  Alfa Romeo 146 Junior EX/Alfa Romeo 146 Ti EX /Alfa Romeo 156 GTA EX/Alfa Romeo 147 GTA wannabe

Comment

• мерси сега след празниците ще я сваля и ще я огледам

Comment

• Първоначално публикувано от LeoVin4i Покажи съобщение
                      А някой знае ли по какъв начин е направено изключването на пистолета? Налягането ли се качва повече, ако например гърловината и тръбите на резервоара идват тесни И защо изобщо си правите труда да заключвате капачката
                      мисля че,като се намокри над 5 милиметра върха на пистолета, изключва помпата.

Comment

• Пичове, по книжка за 146 2.0ТС дават 195/55, но няма проблем да сложа 205/50 или 205/55, нали? Става въпрос за 15ки
                        (1996) 146 ti EX ( 2008 ) 159 Sportwagon 3.2 JTS

Comment

• Първоначално публикувано от ivo_red Покажи съобщение
                          Пичове, по книжка за 146 2.0ТС дават 195/55, но няма проблем да сложа 205/50 или 205/55, нали? Става въпрос за 15ки
                          Ако те притеснява диаметъра можеш да погледнеш някой от калкулаторите в нет-а, но и наизуст ти казвам, че разликите ще са минимални. На колко J джанта искаш да сложиш 205-ца?
                          146 1.6TS CF1 '98

sigpic

Comment

• 205/50 да,но 205/55 мисля,че ще опират.Сега аз лично съм със 205/45/16 и на по-голяма неравност опират.
                            Fiat Bravo 1.6 16V 97" ex ex...My first italian beast
                            Alfa Romeo 145 Quadrifoglio Verde 95" 150+++hp ex... Bye my come dream...
                            Alfa Romeo 156 1.8 T.S. 99" with head from Quadrifoglio Verde ex.
                            Alfa Romeo 155 2.0 8V SUPER 94"

Comment

• Първоначално публикувано от ivailo rachev Покажи съобщение
                              205/50 да,но 205/55 мисля,че ще опират.Сега аз лично съм със 205/45/16 и на по-голяма неравност опират.
                              Според калкулаторите по сайтовете и двата варианта стават. Джантите са оригиналните за ТИ 15ки мисля 6J. Разликата между 195/55 и 205/50 е минус 9 мм в диаметър а с 205/55 е +11мм. За справка, зимата съм със 185/60, което е +8мм и нямам проблеми да опират никъде...
                              (1996) 146 ti EX ( 2008 ) 159 Sportwagon 3.2 JTS

Comment

• Щом е 6j мисля,че няма да имаш проблем.На мен ми опират в калниците,но джантите ми са 7.5j.
                                Fiat Bravo 1.6 16V 97" ex ex...My first italian beast
                                Alfa Romeo 145 Quadrifoglio Verde 95" 150+++hp ex... Bye my come dream...
                                Alfa Romeo 156 1.8 T.S. 99" with head from Quadrifoglio Verde ex.
                                Alfa Romeo 155 2.0 8V SUPER 94"

Comment

Working...
                                X